Geomembranes

Numa Industrial S.A.

NUMA INDUSTRIAL SA, va ser fundada l'any 1958. Encara que l'empresa compta amb una llarga trajectòria en la fabricació làmines impermeabilitzants, som un equip jove i dinàmic. Ens apassiona el que fem i posem tot el nostre esforç en la qualitat del nostre treball i en el servei al client ... La nostra missió és ajudar amb els nostres productes al progrés en el camp de la gestió de l'aigua, de la gestió dels residus i de la construcció, per caminar cap a un futur més sostenible i més respectuós amb el medi ambient.

GEOMEMBRANES

NUMAPOL PEAD

Las geomembranas de polietileno de alta densidad, geomembranas PEAD, se utilizan como barreras impermeables en obra hidráulica, obra civil, medio ambiente, agricultura, minería, campos de golf, etc.
 

LÀMINES

LÀMINES NUMPOL PVC

Les làmines de PVC, làmines de clorur de polivinil, s'utilitzen normalment com a barreres impermeables en edificació o petita obra hidràulica com les cobertes, terrasses, murs, dipòsits, llacs ornamentals etc.

Més informació

GEOCOMPOSTOS

NUMAPOL GTX

Els geocompostos GTX estan formats per una geomembrana PEAD i un geotèxtil adherit per una o per les dues cares, s'utilitza en impermeabilització de terraplens, canals, cunetes vegetals, drenatges etc.

Més informació

 

SERVEIS

NUMA INDUSTRIAL

Mitjançant la unió a fàbrica per soldadura podem fer peces a mida utilitzant diferents materials i formes per a usos diversos com cortines, cobertures de protecció, fundes per a dipòsits d'aigua, etc

Més informació

 

XARXES SOCIALS

CONTACTE

CERTIFICATS